Light

2 uur per maand

Wanneer je bijv. af en toe een advertentie hebt, een keer een flyer wilt verspreiden en/of je website regelmatig wilt voorzien van grafische items, dan is dit lichtgewicht ruim voldoende voor je.

65,- per uur

(130,- per maand excl. BTW)

Het abonnement sluit je af voor een jaar. De betaling gaat maandelijks. Als je een maand niet alle uren opmaakt, neem je het restant gewoon mee naar de volgende maand. Indien er extra uren afgenomen worden in een maand, worden deze tegen het afgesproken uurtarief van 65,- doorberekend. Het maandelijkse bedrag is niet te gebruiken voor drukwerk.

Medium

4 uur per maand

Wanneer je bijv. regelmatig je menukaart aanpast, een social media post nodig hebt en/of een maandelijks event hebt waar een poster voor opgemaakt moet worden, is dit pakket een goede match.

60,- per uur

(240,- per maand excl. BTW)

Incl. oplevergarantie

Het abonnement sluit je af voor een jaar. De betaling gaat maandelijks. Als je een maand niet alle uren opmaakt, neem je het restant gewoon mee naar de volgende maand. Indien er extra uren afgenomen worden in een maand, worden deze tegen het afgesproken uurtarief van 60,- doorberekend. Het maandelijkse bedrag is niet te gebruiken voor drukwerk.

Heavy

8 uur per maand

Wanneer je bijv. meerdere advertenties plaatst per maand, regelmatig aanpassingen in bestaand werk hebt, nieuwsbrieven en/of whitepapers verstuurd, is deze zware jongen echt iets voor jouw bedrijf.

50,- per uur

(400,- per maand excl. BTW)

Incl. oplevergarantie

Het abonnement sluit je af voor een jaar. De betaling gaat maandelijks. Als je een maand niet alle uren opmaakt, neem je het restant gewoon mee naar de volgende maand. Indien er extra uren afgenomen worden in een maand, worden deze tegen het afgesproken uurtarief van 50,- doorberekend. Het maandelijkse bedrag is niet te gebruiken voor drukwerk.

Abonnementen

Na een jaar wordt het abonnement stilzwijgend verlengd met een maand. Deze is vervolgens maandelijks op te zeggen. Let op; de opzegtermijn van een maand start vanaf de 1ste van de nieuwe maand. Dus zeg je op 23 februari het contract op, dan betaal je de gehele maand maart nog voor je abonnement.

Oplevergarantie

De oplevergarantie is een garantie dat de eerste opzet binnen 3 werkdagen gemaild wordt. Indien 1 opdracht meer dan 4 uur aan designuren bevat, kan het zijn dat de levergarantie niet gehaald wordt. Dit zal dan bijtijds en in overleg aangepast worden.

meer informatie